Sabtu, 21 Mei 2011


One Time : )



Everything will change , without showing any signs . And  also conduct a similar rapid change that is . why should I bear a strong jealousy of this ? cause feelings of jealousy turned into hate , but it is difficult for people who hate us his love . I will not change quickly , but I will continue to be patient with the world fully with  challenges and  expectations . bukan senang nk give up ooh pk one - trillion aku rasa menysl tak sudah hidup nanti Huh ! but if we reach an age where I do not accept that situation I think it should I with draw from all of this . currently there is still time to change, when will the any word is not listening to me finally say "goodbye" but my heart is not strong enough to  at on someone I meditate love it . I just want a sincere love without any self-deception and loyalty to me :) I am a weak person but do not give up evry time pray to god for he knows I love him sincere . aku selalu pesan pada diri aku " jangan pernah berubah " my mission  . memang bodh kalau break out buat yg bukan-2 kn kn ? tapi kalau pk balik mmg betol buat apa punn bagi puas hati tak kira lha dosa or papa kenn . to a girl who can help me out thought the man I said thank you very with you because if I masej with you , my soul at peace with how you treat me , I feel if this happened the second time I will continue to live like that , hg buat aku berubah suka kn kau kn girl ? mmg gilaa cukup lha dlm masaa 3 miggu aku dgn kau kn bnyk dosaa sgt sorry , iloveyou doe ! I have bf now so I will continue to love him right , credit to GIRL  but I promise I never moment our girl secret capital  "w" are you still in my fb tengs . my life very diffcult sometime become  tired , give up , sadness , happiness but i still strong untill now wif my beloved family .
 
 
Not In Mood :'(



Jumaat, 20 Mei 2011


New Hair Cut =='


tittleee ? new hair cut heee done allready cut my hair , totally i love it my new shot hair . sudah 16 tahun hidup ini rambut yang paling shot aku cut sebelum nie semua long hair ceee tasuka sudah long hair .
tengs foe chow and cindy  Hair Inspired Sallon  because changes my fucking ugly hair before I cut new hair . serius baik gilaaaa depaa dua baru first time pgei sallon to tapi buat macam aku 4 / 5 kali pernah datang pulk Heee deadua talkacitive penadd ak nk jwap soaln depaa , Sweet sangat depa : D
Tengs a lot to mak coz bagi duet buat hair niee , sayanggggg mak : ) tak lupa jgk dkat abg aku yg anta and ambek aku heheee sorry org malas nk jalann XD . Nah tegok lha shot hair hahaha cut mcm biasa tapi bg aku ganjil sbb tak penh cut shot hair ngeeee -







Khamis, 19 Mei 2011



.. NICE DAY ..


Today totally over my mid-year  examinations hohooo , Very relieved of torture exam . result nak kuwa apa abaikan lha eh penat ak dibuatnya dua miggu exam menyiksaa koid hahaa >.<  dengan budak class mcam-2 style kita buat nk bincang main gilaaaaa , cikgu yg gila babeng spoting siap bagi jalan kiraa wohoo tengs cikgu iloveyou & epyy rawk teacher days ==" sebab principal yg mengada semua cikgu nk bagi student dia lulus so mcam to lha sylee ceeee . cukup lha  dua minggu asyik ngadap buku bosan ya amadd tapi nk buat chaim mnaa  " student " knkn ? kalau bole tamo tengok sekola lagi hahaa agak biadp hee . thanks to my best friend three of the most insane over the 2 week examination, we help one another with each other even in the exam ? Haha that is our friend. Our right not only to a regular classroom situation like this occurs Heee.  Lagi semiggu nk sekola after to cuti 2 minggu bukn main lama kn ? buat lha sampai one months laggggggi syok ! : ) Yaeh esok saturday cuti mauu tegok wayang cita  ' Nur Kaseh Movei ' memang ta minad sebb sis sruh teman & bwk kuwaa to yg aku nk sangat sukaaaaaaaaaaaaaaaaa jalan-2 . hari juga ada niat baru Hohoo biar lha rhsiaa semua nie after dha siap semua hari ini nty aku tnjk hasill nyaa , Tgguu too .
End my story today im Freee ~

 

Isnin, 16 Mei 2011

Senyuman Ikhlas :D

love Pictures, Images and Photos

mugkin post sebelum ni " hard to smile " tapi sekrang dha jdi mcam hari-2 biasa okie . semua al-kisah sudah d'kunci and sudah d'buang dari pemikiran aku hee :) best kan kalau bole senyum mcm sekrang macm dha ta pk papa lagi ohh terima kasih banyak okie . lepas ni i'll chges my attitude lhaa k tnak pk bad dkad kau sorry eh , bkn apa to lha tanda sayng hahaha .
yesterday you say , just to take me away to the street I want , just to hold hands and hug my body , ears just to listen to my talk , my mouth just to me but I can not believe you talk . omg ! all this you're really touched my heart boo heee . sorry if make u confuce with my attitude okie , I do evrything foe u because really need happiness of our lives and blessed by the gods . so I advise you , say all sorts of you because I want you to know just you know me only lufeuu like you told me that =="  iloveyou moreeeeeeeeeeeee dear ! terimas kembali kn aku pnya senyum ni ak simpan ketat apa kau cakap semua okei , aku letak manga and ikat dgn tali feri ok ? haha mcm kenall ayat hee :p I hope we can both avoid the problems that will come after this . if we are sincere God will surely reward us more than that , so I hope you do not violate the promise that you think you own us more than a year with so many trials for both of us , you stay away from all things that can make me hurt ok ? I'm also kind of .

Sabtu, 14 Mei 2011

Hard to smile ; /


what your problem miera azmi ? kenapa lha susah sangat nk happy hang nie pelik sunggh kn .suka sangat buat terok kalau 1 benda to jadi Haih ==' agak meluad dgn diri sendiri sekarang sebb ngada teramad sudh . sifat suka jealous , marah , sensitive , sedih , nagis itu baru lha miera azmi Hahaha agk buruk style to kn tapi ak pn tnk jdi mcm ni ngok !antranya jdi mcm ni  tasuka org prmpuan ckp dgn boi ak wakaka chaim bodo aih rasaa , Org pn nk bkawan kn Haha kejaaammm sgt ak niee sorry yaee ! prangai pelik aku rasanya to Adoi . tapi setiap aku buat ada sebb and kebaikn dia kn kalau perempuan yg ad prasaan mcm aku ni jee Huh !  the tears would drip inadvertently when reminded of things that make me jealous . I did that with a couple that I will love him so , do not be cheated & no space for another  boys that was me

I appreciate very appealing when you say you love me but you're really at the same time the nature of men that they do not realize they make their gf jealous . aku bangga sangat couple dgn kau , kau tw ? mesti kau tw lhaa da lama together kn bnyk sangat bnda jadi sepnjang kita dua together ryte i accpt all . dari hari khamis - ahad aku luah perasaan ak untk kau Haha baru ak puasssss . tapi belum boleh gembira semua to okie , Entah knp sbb ak terlalu sensitive .kemarin meet ak ta hppy sbnya tapi ak cuba tnk kau tahu syg nk kau marah ak kn aku cuba dha nk tutp air muka aku to tapi kau dpt tw jgk kn ak tk heppy Ish : ( time nk blk kau psn lgi yg kau mmg ad ak sorng wahh aku kaleh tgok lain , sorry sgt-2 nty aku tgok muka kau ak nages plk kt kuisbey to :p  thank & sorry sebb kna lyn kerenah aku kdang to buat kau sakit hati , marah , sedih psl aku okiee aku syg kau too lha psl :D Nie lha kau lps aku cbb mcm -2 kau bgi ni untk ak kn ? terima kasih aku syg kau gilaaa babeng boo .


you told me everything you're right thnks iloveyouu moree than u know . 
you know im in bad condition , i hope you moree to think about all i told u last night and just now .
aku nak kau thu aku sayang kau boo & cara aku sayang kau :D

14 Mei 2011

Hello ! Long time tak bloggei kn . Busy E-zem koid Hahaha macm bguss :p . Firstly kejadian kemarin still b'main difikiran wlpun plbgai cara untk buang-Nya maybe ak tekejudd lha kn tetiba pmpuan fucker mna buat gilaaaa babeng to Nvm .  Malas pnjg pasl nie tapi jangan pernah berhrap aku dgn him
akan break out okie kau buat cara lama koid tpi menykitkn hati ak jgk pmpuan
sial taniah buat ak negess ok , puass ? hahaa But , sorry him never leave me and still beside me .

Today jugk kuwa dgn him mulaa biasa lha perasaan excited gila sebb 2 month tk face to face .
Dengn hujan tadi adoi sabooo jee lha enn , jumpa dia teros rasa legaa . Reason utama nie adlh nak tegok cite " kongsi " best moment love it . Dia bagi ak senyum , bagi aku gelak , tanya ak still mara or tk . Ya allah ty sangat buat  mcm to rasa d'hargai sgt sgt awk .
Just now u hold my hand , in my heart always shout really  Lupfeuu <33 . Thanks foe today make me heppy sayangs all thing today do together with u Heeee , sweet !
 I trust u went u say only love me  dear Ty .

Isnin, 9 Mei 2011

Selena Gomez


SALENA GOMEZ
Look  the pictures of artists who I love very cute to me Heee. Her style is cute, pretty, attractive to me. Another time he smiles shine crazy right ? she had just 19 years old young again, so I kind of sister is also la haha. I am interested in the song he "who says" best & love that song. This day alone is almost 50 pictures I select the park in her laptop, I've angau with adorable when he smiles. want to be like he can? Haha I have noticed over the state.


Curled hair make she moreeeee sweety .



p/s : iloveyou selena gomez !


Ahad, 8 Mei 2011

SMILE



Yaeh ! Maybe semalam post aku dalam condition tade mood and sedih tapi memg sedih puwn : (
today i get my smile back alhamdulilah . I thank all of what people talk to me for I let it alone, talk of where we want to be like so close I say let them . I stick with what was given by God I thank all .
to him sorry make you angry wif me last night only 16 miscal ryte ? Huhu relks loll saia mau nages nty saya bukak blek Hee sorry .  i do all because wanna see you in happiness and not ashamed to together wif me but i do wrong way ryte ? ==" now and now I hear what you all sickness and talk to me , that you really love me & love me only . Very touched last night when you appeal to me thankyouboo : )
teman hidup bukan dari  paras rupa yang menjadi pilihan dalam hidup , teman hidup yang setia dan sayang sama sayang sangat membhagiakn kita . i will do dha best foe you fucking loving foe soo i hopee u become love me like kind now iloveyou !
please be my freind but not my enemy Lancau kasi luu ! Hahaa

Sabtu, 7 Mei 2011

saya sebenar


I KNOW IM NOT PERFACT GURL

First , keburukan kita ditanggung oleh org yang tak twu apa ? kecian awak .
Nak buat macam mana kalau memang dha tak perfact tak lawa segala bagai Haaa ?  Bagi aku lha aku macam nie kira kenaa bersyukur lha kann sebab ada tangan , kaki , mulod , telinga Tapi tak perfact semua lhaa muka tak cantik Yaeh tapalaa tak penting tuhan bagi jadi lagu too terima seadanya . Tapi mulod orang ya Allah kalau mengata tak tegok diri sendri lhaa , sapa tak sedih orang mengutuk kita wei ?
If kata dekat orang yang tak lawa nie tapaa nie p kata dekat org lenn org too plk tatau apa terpksa lhaa degaq org too mengata kita kn , Kalau sekali pun nak kata aku buuk muka chaim babi puwn tapa aih
tapi tolonggg lha cakap dekat aku tak payah lepaih kha orang yg tak besalah to kecian kha dia sebab buruk aku orang to plk maluuuu nty . Maybe dalam hati malu tatau nak letak mana dha tapi terpksa jugk terima kenn semua too ? sorry sorry sorry tak berniat nak suruh tanggung buruk saya nie okie .
Pandai sangat jaga haty saya takod saya kata papa kenn ? tapi akhirnya benda too plak chaim panggil supya saya sedar diri . sebelum nie puwn dha tw memang sya tak cantek & tak perfact loll .
awadd trima saya ? sekarang kecian dekad awak lha sebb kena tanggung malu dengan ugly saya nie . mesti tknk saya tw kn benda nie semua takod lha nty saya nages dari firasat saya je too tktwu betol or tak ken , tapi moreee ke situ lhaa kan . Ntah tetiba rasa mcam besalah sebb org lain tggung maulu , Lps too sedih sebb org kutuk , Lagi nages yg tooo jha aku tauu Errr nak lari pada  tears memg susah Adoi !
Tapi aku nekad & terpksa send mcg mcm budak xd otak too sebab nyaa twm dia tnggung bnda nie & tmw org len kutuk dia sebb aku lagi . Sumpah Niad ak dari A - Z  & One - Billion cuma tnak awak malu tanggung semua nie . sesungguhnya saya tak perfact , tpi kna sggup togehtr lagi ? org ngat dekat awak nk jga haty kha ? syg sgt kha ? Ntah lhaa bngga jadi Gf awk selama nie Boo  . Aku relaaa apa puwn asal org Tak kutuk awak sebb saya Hmm
iloveyou arbcas !

Jumaat, 6 Mei 2011

Iphone , I WANT YOU !


Can you see what it is ? Hahaha in the coax to the mother's brother bought for my Iphone , I seriously want to say I'm very interested to touch style also looks right . Now , just use Sony Ericsson C510 phone is also like this phone but want to also try another phone , I buy the 3G phone must be Hahaha . But iPhone also has 3G , Wifi , too right ? It is now a lot of old phone iphone maybe just a load of you all , but I'm interested too . so I am happy :)  I always pray for my mother bought the iphone and sony for the sister I want .
From the face of the mother and brother want to buy for me inysallah .



Ahad, 1 Mei 2011

Layann

Samudera - Sudah Takdir Begitu

Hidup Ibarat Didalam Sangkar
Mata Terlepas Batinku Tersiksa
Rindu Membara Yang Kian Membakar
Dipinggir Hati Yang Sengsara

Masihkah Dapat Aku Hiaskan
Cintamu Itu Ditaman Hatiku
Kepada Tuhan Kuterus Berdoa
Agar Kembali Ketenangan..

Walaupun Kusedari Hebatnya Dugaan
Namun Hatiku Menaruh Harapan
Seringkali Kuterasa Inginnya Ku Ulangi
Saat Yang Indah Bersama Dirimu..

Kasih Yang Bersarang Di Hati
Wangi Bagai Harum Kasturi
Seandainya Takdir Mengizinkan
Relanya Aku Menyambung Semula
Ikatan Yang Telah Putus Dulu..

Bukan Niat Kita Untuk Berpisah
Tetapi Keadaan Yang Memaksa
Lalu Kita Pun Masih Terus Saling Merindu
Kerana Sudah Takdir-Nya Begitu...

Hidup Ibarat Didalam Sangkar
Mata Terlepas Batinku Tersiksa
Rindu Membara Yang Kian Membakar
Dipinggir Hati Yang Sengsara

p/s :  bukan tuju pd sesiap okie , suruh lyn haha .

Sabtu, 30 April 2011

heart strong ,


Out off mood fucker  !
saya tak akan trust cakap orang lagi semua orang jahat dengki dengan apa saya ada . if you seorang yang baik tak kan buat fitnah pasal orang lain buat orang gaduh orang style apa niee . maybe saya tak secantek orang dengki too tapi hati saya ikhlas saya and jaga apa saya ada . stop laa niat dengki too nak bagi
saya bergaduh besar k , tak mugkin saya lepas orang saya sayang itu namanya bodoh !
always pray happiness dengan apa yang ada sekarang cukup lha benda buruk yang jadi seblum niee .
dalam masa lapan taun too panjang lagi so jangan lha wujud pe'dengki dalam masa too . apa hampa buat fitnah , tipu aku macam-macam setakat nak bagi aku gaduh pastu letak " single " dekat facebook tak akan terjadi insyallah . bila kita ikhlas berkawan , sayang , suka sama suka mugkin nanti d'balas dengan kebhagiaan soo pikir lha baik-baik okie .walaupun tadi hang too bagi aku trust hang shait pasto bagi aku nagess tapalaa aku anggap to semua dugaan hidup nvm . tapi aku lebih trust apa sebelum nie bf aku cakap and apa dia sumpah , aku mesty trust org yg penting dlm hdup aku takan nak bagi aku merana btull ? biaa lha awak semua yg bca nak cakap okie kita ada masing-masing hati so pikiran pun sama pndai-2 lhaa .
jangan suka hati bagi orang sakoit hati dan bergaduh



Jumaat, 29 April 2011

Khamis, 28 April 2011

; )



Finally ! Today I can also pleased with the sincere from the heart of me : )
Although a few percent more to think bad But overall level Friday night I returned
 to the original as well as myself . Always pray to god to avoid things that make me sad  .
Thanks to him because  the successful  make me happy & laugh again .

Rabu, 27 April 2011

BAD ,




Everything has changed
Indeed deceive ourselves were stupid & it deceive ourselves useless. But the
way of cheating that I had to go so I can live . Two weeks im not original smile , happiness , laught , but moreeeeeee to deceive ourselves so sorry bout this .
I smile ?  I laught ?  I happy ?
u thinx im in admirable condition totally NO !
I try to be real " miera " but not stronger again , maybe this my conjecture life nevemind .
Two days of fever , cough , flu , maybe just a load is too much to think , to my friends im sorry if it upset you all maybe just a load no longer able to control emotions , to my loved imissyou badly i need u beside me ryte now , iloveyouu maybe my faver b'coz of you  im really miss boo : )

Overall I would like to return happiness, smile, happy, and so forth that I had to before.